Hej alla PEPPARE!

Alla kan göra något och alla insatser är värdefulla. Du som spelar fotboll med barnen på gatan på vardagskvällar, ordnar gratis fritidsaktiviteter för klassen eller visar barn i din närhet hur viktigt det är att inte sitta ner för länge – du förändrar liv. I det lilla börjar alla stora förändringar. Det finns även många organisationer som på olika sätt arbetar med dessa frågor och till alla er som i ur och skur engagerar er i våra barn och ungdomars fysiska hälsa: TACK! Ni är våra sanna hjältar och tillsammans en enormt positiv kraft i det svenska samhället. 

Här nedan hittar du de organisationer som ingår i vårt nätverk av Peppare.

Konkreta tips på vad du kan göra:

GEN-PEP skapar nu en plattform där vi samlar olika engagemang runt om i landet så att det ska bli lätt att se vart man kan vända sig om man vill engagera sig ideellt eller få inspiration. Som Peppare är du en viktig pusselbit i detta nätverk och här nedan kan du hitta några konkreta tips på saker du som privatperson kan göra:

  • Engagera dig ideellt i en organisation som arbetar med dessa frågor. Klicka här för att läsa mer och se vilka organisationer vi samarbetar med.
  • Känner du till organisationer som jobbar med dessa frågor och som förtjänar att uppmärksammas? Tipsa oss!
  • Sprid och dela vårt budskap såväl i sociala medier som på dina barns skola och förskola. Läs mer och hitta nedladdningsbart material under Tips & Kunskap.
  • Har du sett vårt pris Årets Peppare? Känner du till någon som förtjänar att nomineras till priset 2018? Gå in och läs mer här.
  • Har du frågor om livsstil och hälsa så kan du fråga våra experter om råd. Maila din fråga till info@genpep.se så matchar vi den med rätt expert

För att uppmuntra och underlätta för fler att engagera sig skulle vi vilja lyfta fram alla fantastiska initiativ här på vår webbsida. GEN-PEP vill vara en plattform för detta engagemang, så om du är en privatperson eller en organisation som delar GEN-PEPs vision fyll gärna i dina uppgifter och bli en del av vårt PEP-nätverk. Fyll i dina uppgifter eller tipsa oss om initiativ (stora som små) som arbetar för barn och ungdomars fysiska hälsa.

Namn på verksamhet: Fältet krävs
Vi är
Fältet krävs
Fältet krävs
Organisationsnummer: Fältet krävs
Vår e-post: Fältet krävs
Vart i landet finns ni? Fältet krävs
Vårt initiativ berör
Fältet krävs
Berätta kort om initiativet (250 tecken): Fältet krävs
Syfte: Fältet krävs
Mål: Fältet krävs
Målgrupp: Fältet krävs
Vad kostar det att delta? Fältet krävs
Beskriv hur ni arbetar för att skapa långsiktighet: Fältet krävs
Vi har god kännedom om NNR 2012:
Fältet krävs

 

    

Våra Peppare är organisationer och privatpersoner som delar GEN-PEPs vision. Här nedan hittar du de organisationer som ingår i vårt nätverk av Peppare.