Nu kan du nominera till Årets Peppare 2018

Förra året instiftade Generation Pep ett pris "Årets Peppare" för att belöna en person eller organisation som på ett inkluderande och tillgängligt sätt lyckats få barn och unga i Sverige att röra på sig. 

 Idrottsgalan i januari 2017 delade Prins Daniel ut priset Årets Peppare för första gången, det gick då till Futebol dá força och dess grundare Cecilia Andrén Nyström. Futebol dá Força arbetar för att främja tjejers fysiska och psykiska hälsa samt integration och driver öppna fotbollsträningar där tjejer i socioekonomiskt utsatta områden får spela fotboll utan några som helst krav.

Nu öppnar vi nomineringen för 2018 - nominera dem som du tycker har engagerat sig för barn och ungas hälsa!

Nomineringskriterier

Årets Peppare ska gå till en person, en organisation eller ett initiativ som med fokus på glädje och motivation fått många barn och unga i Sverige att röra på sig.

Det är viktigt att vinnaren av Årets Peppare ska ha lyckats skapa motivation till fysisk aktivitet på ett lustfyllt och tillgängligt sätt.

Nominera här http://gen-pep.se/sv/arets-peppare/ vem du tycker ska bli Årets Peppare. När nomineringsfasen har avslutats tar en jury vid för att utse en vinnare.

Vinnaren presenteras under Idrottsgalan i SVT i januari 2018.

GEN-PEP är en icke vinstdrivande organisation med visionen att alla barn och ungdomar i Sverige ska ha möjlighet och vilja att leva ett aktivt och hälsosamt liv. Initiativtagare är Kronprinsessparet, bakom initiativet står ledande svenska företag, stiftelser och ideella organisationer.