Årets Peppare!

Under Idrottsgalan 2018 kommer GEN-PEP att dela ut ett pris till en person eller organisation som på ett inkluderande sätt lyckats få barn och unga i Sverige att röra på sig.

Nomineringsmöjligheten öppnar under våren 2017. Håll utkik efter grymma peppare tills ni kan skicka in nomineringar till Årets Peppare 2018.

Hjälp oss hitta Årets Peppare!

GEN-PEPs vision är att alla barn och unga i Sverige ska ha möjlighet och vilja att leva ett aktivt och hälsosamt liv. Vi vill lyfta och belöna de som skapar förutsättningar för att så många barn och unga som möjligt ska få uppleva rörelseglädje. Därför har vi skapat priset Årets Peppare!

Årets Peppare är ett pris som delas ut till en organisation eller privatperson som på ett inkluderande sätt har fått många barn och unga i Sverige att röra på sig. Det är viktigt att vinnaren av Årets Peppare ska ha lyckats skapa motivation till fysisk aktivitet på ett tillgängligt sätt.

För att hitta Årets Peppare kommer vi att samla in nomineringar från svenska folket under våren, därför är din nominering viktig för att vi ska hitta alla fantastiska initiativ runt om i landet!

Längre ner på sidan hittar du ett formulär för att nominera. 

Priset formges av Karin Mamma Andersson.

Juryn:

H.K.H Prins Daniel

Carolina Klüft, GEN-PEP, fd. Elitidrottare.

Alexander Hermansson, barnprogramledare, underhållare, tv-profil.

Britta Thedin Jacobsson, doktor i idrottsvetenskap, inriktning folkhälsa och fysisk aktivitet

Lina Axelsson Kihlblom, grundskolechef Haninge kommun, ledamot av 2015 års Skolkommission.

Aron Andersson, äventyrare, föreläsare och inspiratör.

Stephan Wilson, producent, programledare, barn- och sportprofil.

 

Hjälp oss att hitta Årets Peppare!

Årets Peppare ska gå till en person eller organisation eller ett initiativ som med fokus på glädje och motivation fått många barn och unga i Sverige att röra på sig. Vet du någon som förtjänat en utmärkelse? Nominera din favorit här:

Nomineringsmöjligheten öppnar igen under våren 2017. Håll utkik efter grymma peppare tills ni åter kan skicka in nomineringar till Årets Peppare 2018.

Vem/vad vill du nominera till Årets Peppare? Fältet krävs
Varför förtjänar just det här att vinna? Berätta så utförligt du kan! Fältet krävs
Kan vi läsa mer om din nominerade någonstans? Fältet krävs
Hur kan vi kontakta din nominerade? Fältet krävs
Hur kan vi kontakta dig? Fältet krävs